Seura

Lappeenrannan Taiji hu bian ry on perustettu vuonna 2005, ja se on yksi Suomen Wushu-liiton jäsenyhdistyksistä. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja kehittää Taijiquanin harrastusta Lappeenrannassa ja lähialueilla. Vuodesta 2013 lähtien yhdistyksen harjoitustunneilla on voinut opetella myös Terveys-Qigongia.

Yhdistys järjestää Taijiquanin ja Terveys-Qigongin peruskursseja, jonka jälkeen on mahdollisuus liittyä yhdistyksen jäseneksi ja jatkaa harjoittelua viikottaisilla harjoitustunneilla.  Yhdistyksen jäsenmaksu vuodelle 2018 on 95 €. Alkavista peruskursseista ja niiden hinnoista ilmoitetaan erikseen.

Harjoitustuntien lisäksi yhdistys järjestää myös 1 – 2 kertaa vuodessa viikonloppuleirejä, joiden opettajana toimii Suomen Wushu-liiton pääopettaja Shifu Zhang Fang. Shifu Zhang Fang on valmistunut vuonna 1982 Pekingin liikuntatieteiden opettajakorkeakoulusta, ja hän on opettanut vuodesta 1980 lähtien. Suomessa Shifu Zhang Fang on opettanut vuodesta 1990 lähtien, ja hän on ainut Wushu-lajien koulutuksen saanut opettaja Suomessa.

Yhdistys osallistuu myös erilaisiin tapahtumiin Taijiquan – ja Terveys-Qigong-näytösten muodossa. Kesäisin seura on järjestänyt koko toimintansa ajan yhdessä Lappeenrannan kaupungin kulttuuritoimen kanssa Kesä-Taijia Lappeenrannan linnoituksessa.

Tiedustelut kursseista ja muusta toiminnasta: yhteystiedot@lappeenrannantaiji.com

Yhdistyksen hallitus 2019-2020

Kakkola Liisa, puheenjohtaja

Kero Saru-Miia, varapuheenjohtaja

Tanttu Leena, sihteeri

Rantanen Sanna, rahastonhoitaja

Ratava Juho, jäsen

Pulkkinen Seija, varajäsen

Salminen Ilkka, varajäsen